Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 730097
Foto:
Sport

Nek-aan-nek-race in de A-klasse

  Sportnieuws

Beek en Donk - Als een harmonica schuift de stand in de A-klasse ineen. Daar waar Sportcafé den Ekker een aantal weken terug nog heer en meester was, daar voelt het nu de hete adem van menig opponent in de nek.

Zeker nadat het verloor van Aben & Slag Advocaten. S. Slegers zorgde nog wel voor een positieve openingsfase, maar na die treffer was het Aben & Slag wat de klok sloeg. Doelpunt na doelpunt wisten ze te maken, d'n Ekker wist niet wat het overkwam. Maar liefst 8-2 was de riante zege voor de advocaten. Daarmee staat het nu twee punten verwijderd van de koploper.

Eén punt achter de nummer 1-positie staat nu Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. Middels een 6-3 zege op 1.FC Geerts weten ze zich nu in de slipstream van D'n Ekker. Voor 1.FC Geerts blijft helaas een rol in de marge weggelegd in de A-klasse, als één van de weinige. Ook in het treffen met Lindeboom wisten ze niet echt een potje te breken, Lindeboom was gewoonweg een maatje te groot deze avond.

Go-People.BV kon door het puntverlies van D'n Ekker bovenaan komen. Het moest dan wel afrekenen met het nog puntloze Hurkmans Plaatwerk BV. En dat bleek niet zo eenvoudig te zijn! Tot op het bot gemotiveerd bleef Hurkmans gaan. Tot driemaal kwam het op achterstand, maar het gaf niet op. Go-People kreeg ze niet op de knieën en wat niemand vooraf voor mogelijk had gehouden gebeurde: J. van der Leemputten zette Hurkmans op een winnende voorsprong met nog anderhalve minuut op de klok. Dat bleek voldoende voor de eerste driepunter. Go-People zag daarmee voorlopig van het koploperschap af.

In de B-klasse stond een heus kelderduel op het programma. FC Avondrood en Meulensteen/ van Lieshout troffen elkaar. Voor beide teams de kans op een eerste driepunter. J. van der Putten gaf Meulensteen hoop na een snelle openingstreffer. Een kwartier later was het B. van der Kruissen die Avondrood langszij en eroverheen schoot. E. Wich zette Meulensteen weer naast Avondrood, maar door een treffer van R. Donkers in het slot stal Avondrood alsnog de punten en bleef Meulensteen beteuterd achter; bijna hadden ze eindelijk weer eens een punt gehaald.

Doelpunten te over in het duel tussen DK Garagebedrijf en Café Thuis. Het ging lang gelijk op met daarin hoofdrollen voor J. Cleutjens aan Thuis-zijde met twee treffers en drie doelpunten op naam van T. van Oort aan de kant van de garagemannen. Nadat DK voor 3-4 en 3-5 zorgde was het verweer gebroken. T. van Oort zorgde met zijn vierde treffer voor het slotakkoord: 4-7.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>