Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a23cff
Foto:
Sport

Genieten bij de 't is voor niksloop in Geldrop

  Sportnieuws

Lieshout - De 't is voor niks loop in Geldrop is de laatste jaren er in trek bij zowel de hardlopers en de wandelaars. De naam zegt het al, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen, alleen aanmelden. Binnen enkele weken is het maximum van 1200 deelnemers bereikt omdat het een geweldig mooie loop is. Het parcours is uitgezet over de Strabrechtse Heide en je kunt kiezen tussen 6, 10, 15, 21, 30 of zelfs 42 kilometer. Je kunt deze afstanden hardlopen maar ook wandelen.

Maar liefst 15 leden van Runnersclub Lieshout gingen in Geldrop van start. Anne Smeets, Rob Mestrom en Coen Sanders maakten er een mooie duurloop van 30 kilometer van. Marieke van Turnhout, Rianne van Eerd en Harold van der Vliet volbrachten de 21 kilometer. Geert Welten, Twan Sterken, Dennis Gremmen, Marcel van Aspert, Marcel van Eck, Danny Megens en Richard Huisman liepen de 15 kilometer. Bryan Sterkende de 10 kilometer en Heidy Meeuws koos voor de 6 kilometer vanwege een lichte blessure. Tijden bij deze loop zijn onbelangrijk, de afstanden kloppen ook niet helemaal maar het is vooral het genieten van de prachtige herfstnatuur op de Strabrechtse Heide.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>