Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0bdbf2
Foto:
Sport

Budoclub Beek en Donk houdt succesvol nationaal judotoernooi

  Sportnieuws

Beek en Donk - Budoclub Beek en Donk hield zondag 24 november voor de 42e keer een nationaal judotoernooi in sporthal D`n Ekker. In totaal hadden ruim 410 judoka`s zich ingeschreven. Zelfs een aantal judoka's uit Duitsland hadden de weg naar Beek en Donk gevonden.

Na maanden van voorbereidingen werd het toernooi om 9.30 uur geopend door wethouder Slaets (sportzaken). In haar speech benoemde ze terecht de belangrijke rol van vrijwilligers. In totaal hadden zich weer ruim 80 vrijwilligers bereid gevonden om te komen helpen. Het mag duidelijk zijn dat zonder deze hulp het toernooi geen doorgang had kunnen vinden. De vereniging is alle vrijwilligers daarom weer enorm dankbaar! Maar ook de sponsoren, medewerkers van D`n Ekker en de gemeente Laarbeek zijn ze een woord van dank verschuldigd.

Het toernooi verliep in een sportieve sfeer. Diverse mooie partijen waren voor het publiek te zien. Namens Budoclub Beek en Donk namen 2 judoka's deel, te weten de broers Bart en Daan v.d. Bogaart. Ondanks dat ze enorm hun best deden, lukte het de broers niet om op het podium te komen. Maar ze hadden met plezier gestreden en dat was toch het belangrijkste.

Nadat om 16.45 uur alles weer was opgeruimd, konden de Budoclub terug kijken op een drukke, maar zeer geslaagde dag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>