Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Krijgsman Soranus ontvangt De Ontspanning

  Sportnieuws

Lieshout - De schutters van handboogvereniging de Ontspanning uit St. Oedenrode waren afgelopen donderdag te gast bij de doel van Krijgsman Soranus te Lieshout. Hier waren zij samen om de tweede helft van het jaarlijkse wisselbekertournooi en hun nederlaagtoernooi te verschieten.

De avond verliep zeer voorspoedig en de gezelligheid bracht hen toe elkaar zo goed mogelijk te coachen naar de overwinning. Want krijgsman Soranus had de eerdere wedstrijd een verlies geleden, hiermee waren hun schutters natuurlijk uiterst fanatiek om deze te herstellen. Na afloop van de avond leek het toch dat zij hun meerdere moesten erkennen in de schutters van de Ontspanning. Welke ook voor het nederlaagtoernooi een record zetten met de klassieke houten boog, 135 punten voor Toon Hermens.

Uitslagen Krijgsman Soranus: Willem Bekx 234, Ad Endevoets 226, Arjan v.d. Heuvel 224, Rik v.d. Westerlo 222, Martien van Deurzen 199, Yvonne v.d. Westerlo 186, Nelly v.d. Laar 173, en Theo v.d. Laar 154.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>