Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Winst voor Café Thuis/Kings Talent

  Sportnieuws

Lieshout - Keurslagerij Danny Megens heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met Café de Tapperij bij het zaalvoetbal in Lieshout. Na een 2-0 voorsprong voor Café de Tapperij knokte keurslager Danny Megens zich terug en pakte alsnog een punt, 2-2.

Café Thuis/Kings Talent, de achtervolger van Keurslager Danny Megens won met 6-3 van Tuincentrum de Biezen. De normale vertegenwoordigers van Café Thuis/Kings talent waren allen afwezig en daarom stond er een compleet ander elftal aan de aftrap. Zij deden dit niet onverdienstelijk en wonnen terecht met 6-3.

Van Hoof mesthandel speelde een uitstekende wedstrijd tegen Café Deja Vu. Zij wonnen met 4-0 en daar was niks op af te dingen. Vooraf gezien leek dit een mooie wedstrijd, omdat beide teams de weg naar boven hadden gevonden. Op het veld was nauwelijks sprake van een gelijke strijd.

Montha Laarbeek pakte weer eens drie punten. Zij versloegen Loonbedrijf Vereijken/Café de Koekoek. In deze 'kelderkraker' werd het 7-1 voor Montha Laarbeek en hierdoor blijven zij boven Loonbedrijf Vereijken/Café de Koekoek.

De Boerejongens waren deze speelronde vrij.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>