Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: 83c5dc
Archieffoto (Foto: )
Sport

Comeback FC van de Burgt net niet voldoende

  Sportnieuws

Beek en Donk - Een heet avondje WAC tijdens de laatste speelavond van november. Een aantrekkelijk programma en een boeiend verloop kenmerkte de vier geprogrammeerde duels.

Het koploperschap in de A-klasse stond op het spel in het treffen tussen Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en Café-Zaal de Tapperij. Via de voet van J. Hanegraaf was de ouverture aan Sevenmiles.nl-zijde. Halverwege het duel trok H. van Eert de stand gelijk en waren het R. Martens en N. Peeters die Tapperij op een comfortabele voorsprong zette. R. Hellings vond snel de aansluiting en het was R. Spijkers die in de slotminuut de 3-3 op het scorebord zette, een boeiende puntendeling tot gevolg, maar helaas geen nieuwe koploper.

Een boeiend schouwspel was ook het duel tussen Rijwielhandel van den Berg en BrabantTent. De B-klassers streden flink voor de winst en na een gebalanceerd begin was het R. Nooijen die BrabantTent op een 1-0 voorsprong schoot. Via J. van den Berg en tweemaal G. Biemans demarreerde de Rijwielhandel naar 3-1. J. Krol gaf de supporters van BrabantTent hoop toen hij de 3-2 tegen de touwen joeg en die hoop werd vervuld toen doelman P.J. Happe vlak voor tijd de 3-3 langs de Rijwielhandel-doelman in het net schoof.

Het volgende affiche was er eentje om van te smullen. B-klasse-koploper FC van de Burgt trof in Danny Megens Keurslagerij een directe concurrent om de titel. Voor beide stond er veel op het spel. Dat spel werd door de Keurslagerij in de aanvangsfase het beste gespeeld. R. Hendriks was tweemaal kort na elkaar trefzeker wat leidde tot een 2-0 tussenstand. J. Morais en T. van Mechelen deden wederom kort na elkaar ook een duit in het zakje en nog voordat het duel halverwege was leek de wedstrijd gespeeld: 4-0. FC van de Burgt dacht er anders over en met drie treffers in drie minuten stond het plots 4-3, alles was nog mogelijk. Verwoede pogingen strandden helaas en FC van de Burgt boog het hoofd en gaf zodoende ook de nummer 1-positie aan de Keurslagerij.

Aben & Slag Advocaten en Hurkmans Plaatwerk sloten deze speelavond af. Voor Hurkmans een uitgelezen kans om een tweede zege te boeken, Aben & Slag wist zich bij winst verzekerd van het koploperschap. T. Kuijpers zette die ambities luister bij met een treffer na zo'n tien minuten gespeeld te hebben. K. van Deurzen zette Hurkmans even later knap langszij en met die 1-1 stand werd de laatste minuut ingegaan. En zoals vaker deze avond bleek daarin nog iets mogelijk, zo ook nu. T. van Berlo haalde de trekker namens Aben & Slag over, de koppositie was bereikt, Hurkmans beteuterd achterlatend.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>