Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Van Hoof Mesthandel houdt aansluiting met kop

  Sportnieuws

Lieshout - Van Hoof Mesthandel blijkt dit jaar de directe achtervolger te gaan worden van Café Thuis/Kings Talent en Keurslager Danny Megens. Van Hoof won ook deze week weer. Zij versloegen Café de Koekoek met maar liefst 11-1.

Café de Tapperij, voorheen altijd een belangrijke kandidaat voor de titel, blijft wisselende resultaten behalen. Dit keer verloren zij van Tuincentrum de Biezen met 2-0. Café de Tapperij verliest hierdoor de aansluiting met bovenste plaatsen.

De koplopers, Keurslager Danny Megens en Café Thuis Kings Talent wisten allebei hun wedstrijden te winnen. Keurslager Danny Megens won met 6-1 van de Boerejongens en Café Thuis/Kings Talent versloeg Montha Laarbeek met 2-0. Bovenin blijft het dus heerlijk spannend!

Café Deja Vu was deze speelronde vrij. Voor alle uitslagen, standen en het programma kunt u terecht op Facebook: Zaalvoetbal Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>