Bedovo Dames 1 versterkt koppositie

Beek en Donk - Na een overtuigende overwinning vorige week tegen de koploper moest Bedovo Dames 1 dit weekend aantreden tegen de hekkensluiter van de competitie. Juist in dit soort wedstrijden is het voor de dames belangrijk om maximale punten binnen te harken.

Vanaf het begin van de wedstrijd bleek al dat het team geen sterke tegenstand zou gaan bieden. Bedovo Dames 1 speelde in deze wedstrijd vooral tegen zichzelf en moest zelf scherp blijven tegen het matige team. Dit resulteerde in een slaapverwekkende wedstrijd voor het publiek maar desondanks wel 5 punten. Doordat directe tegenstander Peelpush punten liet liggen dit weekend is de koppositie met een paar punten uitgebreid.

Winst voor Heren 1
Café Thuis/Bedovo Heren 1 speelde afgelopen weekend eveneens tegen Civitas. In tegenstelling tot de wedstrijd van de dames boden de heren van Civitas wel flinke tegenstand. Beide teams begonnen gelijkwaardig aan de wedstrijd wat zorgde voor spanning tot het einde van de 1e set. Helaas wist Civitas net aan het langste eind te trekken en wonnen de 1e set. Café Thuis/Bedovo Heren 1 herpakte zich en begon met volle overtuiging aan de volgende set. Ditmaal bleken beide teams weer aan elkaar gewaagd en bleef het voor het publiek spannend tot aan de laatste punten. Bedovo was aan het einde net wat sterker, waardoor de wedstrijd na set 2 op een gelijkspel stond. De volgende sets wist Café Thuis/Bedovo Heren 1 net wat sterker door te komen in de aanval en wisten eveneens meer ballen te stoppen welke donderde vanaf de kant van Civitas. Deze stabiliteit bleef tot aan het einde van de wedstrijd waardoor Bedovo met 3-1 wist te winnen tegen het jonge team van Civitas.