Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Runnersclub actief in Zandboscross

  Sportnieuws
Mies van Berlo (archieffoto)  | Fotonummer: 3030bb
Mies van Berlo (archieffoto) (Foto: Robert van Aspert)

Lieshout - Een van de mooiste crossen in deze regio is de Zandboscross in Deurne. Goed georganiseerd ook, op het ruim 2400 meter lange parcours was geen blaadje te bekennen en alle boomwortels waren mooi rood gemaakt. Onder de deelnemers ook 4 leden van Runnersclub Lieshout.

De recreanten gingen om 10.30 van start voor 2 of 3 ronden. Marieke van Turnhout en Malika van Dijk kozen voor 2 ronden. Malika legde de 4,8 kilometer af in 29:40 goed voor de 10e plaats. Marieke eindigde op een 12e plaats in 30:47. Mies van Berlo en Karin Streeder liepen 3 ronden 7,1 kilometer. Mies was in Deurne wel een van de oudste deelnemers maar finishte mooi in de middenmoot met een 38e plaats en een tijd van 35:58. Rob en Karin Streeder slaan de wedstrijd in Deurne ook nooit over, alleen is Rob nog geen lid van Runnersclub Lieshout. Karin liep naar een mooie 15e plaats in 41:26.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>