Logo mooilaarbeek.nl
Kevin, Helmi en Jos wonnen met 10-0    | Fotonummer: 2ccd05
Kevin, Helmi en Jos wonnen met 10-0 (Foto: )
Sport

Een en Twintig 7 loopt kampioenschap net mis

  Sportnieuws

Beek en Donk - Team 2, 4 en 7 van TTV Een en Twintig speelden donderdagavond 28 november hun laatste thuiswedstrijd van dit najaarsseizoen.

Team Een en Twintig 2 speelde gelijk tegen Flash 3. Het werd 5-5 in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Joost van Goch en Stefan Hamelijnck wonnen twee van hun enkelpartijen. Jeroen Engelhart won één wedstrijd. Uiteindelijk is team 2 op de tweede plek geëindigd. Vier punten achter de nummer 1. In de derde klasse is geen mogelijkheid dat je een promotiewedstrijd speelt. Team 2 blijft dus in de derde klasse spelen volgend seizoen.

Een en Twintig 4 speelde donderdagavond tegen Veldhoven 12. Eindstand werd 8-2. Tonnie van Berlo en Tim van Dalen wonnen alle drie hun partijen. Dirk van der Venne won twee wedstrijden. Team 4 ontsnapt aan de degradatiewedstrijd. Zij zijn geëindigd op de vierde plek in hun poule.

Team 7 van TTV Een en Twintig is tweede geworden op onderling resultaat. Zij hebben een gelijk aantal punten met de nummer één. Net niet kampioen dus. Een en Twintig 7 speelde donderdagavond tegen Budilia 7 en wist met 10-0 te winnen. Jos De Gruyter, Helmi Eekels, Kevin Biemans hebben samen alle partijen gewonnen. Groot feest.

Team 1 en team 3 zijn derde geëindigd in hun competitiepoule van dit najaarsseizoen. Beide veilig. Twee teams die minder veilig waren deze competitie zijn team 5 en 7. Beide teams zijn op de laatste plaats geëindigd. Dat betekent voor team 5 dat zij direct degraderen naar de zesde klasse. Team 7 kan niet degraderen, zij spelen in de laagste klasse competitie.

Kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>