Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3760e9
Foto: Heinz Trebuth Photography
Sport

Kom in de droomwereld bij RV Olympia

  Sportnieuws

Laarbeek/Mierlo - Is het een sport, is het dans, of is het theater? Het is dat alles verpakt in een wervelende kerstshow bij RV Olympia in Mierlo! Een show waarbij Jeanne Janssens uit Beek en Donk al 16 jaar het creatieve brein achter deze kerstshow is.

Jeanne vertelt: "Er is veel creativiteit en uithoudingsvermogen nodig om de choreografieën onder de knie te krijgen. Eindeloos oefenen wij de moeilijke figuren en sprongen met de rijdsters en ik kan wel stellen dat rolschaatsen niet voor watjes is. Ook de indrukwekkende kostuums met veel glitters zijn weer een lust voor het oog en zullen de toeschouwers ook dit jaar weer op een waar spektakel trakteren."

De rolschaatssters, waaronder ook Hannie Verbakel uit Beek en Donk, nemen u dit jaar mee naar een droomwereld. Een droom die voor de een bestaat uit mooie ontroerende muziek en voor de ander uit bijzondere lichtjes die een wonderlijk decor omlijsten. Of dat nu het flitsende Times Square is of die speciale open plek in het bos waar de vuurvliegjes hun dans opvoeren.

In de kerstshow van 2019 gaat Rolschaatsvereniging Olympia op zoek naar wat dat ene speciale 'je ne sais quoi' gevoel waar je misschien niet precies de vinger op kunt leggen maar wat wel het verschil maakt. Licht, liefde, wijsheid, muziek, girlpower en het ritme van leven: aan u om te ontdekken waar het om draait in elke dans.

Iedereen is welkom, de kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia is echt een geweldig uitje voor iedereen. Of u nu een trouwe bezoeker of een ouder bent van een van de nieuwe leden. Maar natuurlijk ook als u een lokale vereniging die sport en cultuur samenbrengt voor de jeugd een warm hart toedraagt of gewoon nieuwsgierig bent. Hoe kun je beter de kerstperiode inluiden dan met een verrassende kerstshow op rolschaatsen? Een leuker begin van de mooiste tijd van het jaar is er niet!

Datum en tijd: zaterdag 21 december om 19.30 uur en zondag 22 december om 12.00 uur en 16.00 uur. Plaats: Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo. Je kunt online kaartjes bestellen via www.rvolympia.nl. Ook kun je kaartjes bestellen door een mailtje te sturen naar kerstshow@rvolympia.nl. Geef duidelijk aan wanneer en op welke tijd je wilt komen, met hoeveel personen en of het gaat om volwassenen of kinderen. Kaartjes zijn tevens telefonisch te bestellen via 06-16084982 of 0492-463012. Prijs: Voor kinderen tot en met 12 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop €7,50 en aan de kassa €9,00. Voor volwassen kosten deze €12,50 in de voorverkoop en €14,00 aan de kassa.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>