Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 51554a
Foto:
Sport

Hindernisbaan en toernooi voor judoka's Mariahout

  Sportnieuws

Mariahout - Judoka's Judoclub Mariahout leefden zich maandag 2 december uit op een Zwarte Pieten Hindernisbaan en namen zondag 8 december deel aan een judotoernooi in Mierlo.

In de gymzaal stonden allerlei toestellen opgesteld waarover de judoka's overheen of onderdoor moesten om de pakketjes te kunnen overbrengen. Daarbij was er ook nog het andere team die ze als extra hindernis met zachte ballen probeerde af te gooien. De Pieten en judoka's waren erg fanatiek. Er zaten goede klauteraars bij. Samen met de Pieten kregen zij uiteindelijk alle pakketjes overgebracht. Na afloop was er voor alle judoka's wat lekkers.

Tevens hebben op zondag 8 december twee judoka's van Judoclub Mariahout deelgenomen aan het Lage Bandentoernooi georganiseerd door Budoclub 'De Hechte Band' te Mierlo. Sander Leenders wist met aanvallend judo een zeer verdiende tweede plaats te behalen. Hij won twee partijen. Eén met een mooie worp op ippon en één na een felle strijd op waza-ari. Helaas moest hij in de latere kampioen zijn meerdere erkennen. Tim Gielens wist na verlies de eerste partij, op waza-ari de tweede partij naar zich toe te trekken. Winst in de derde partij zat er niet in. Tim mocht op het derde treetje van het podium plaat nemen.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>