Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Laatste les Fifty + ViTT bij TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Het was de laatste les van het nieuwe programma Fifty+ViTT donderdag 12 december bij Tafeltennisvereniging Een en Twintig in Beek en Donk. In totaal hebben er tien lessen plaatsgevonden waarin tien vijftigplussers kennis hebben gemaakt met de tafeltennissport en in beweging zijn gekomen.

Alle individuele tafeltennissers zijn gegroeid. De verschillende fases zijn duidelijk zichtbaar, merkt trainer Jeroen Engelhart op. Waarin het doel in eerste instantie was 'de bal raken', zijn er nu al verschillende patronen zichtbaar. Spelers zijn bezig met de bal te raken, staan vervolgens alweer klaar om de bal op te vangen en met techniek terug te slaan. Een mooi resultaat naar maar 10 lessen. Bijna alle deelnemers van het programma worden lid van TTV Een en Twintig. Ook blijft er op donderdagavond een aanbod beschikbaar voor een beginnersgroep. Er zal dan om de week een training plaatsvinden en de andere week is er mogelijkheid tot meerkampen spelen. Wordt vervolgd!

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>