Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9aa5d6
Foto:
Sport

Mini's Bedovo bij volleybaltoernooi

  Sportnieuws

Beek en Donk - De mini's van Bedovo hebben zondag 15 december een bezoek gebracht aan De Hangar in Sporthal Meerrijk in Veldhoven.

Nikki, Madelief en Indra treden aan als Bedovo 2 onder begeleiding van Pieter-John. De eerste wedstrijd was tegen VCE PSV 12. Er werd sterk gestart met goede opslagen en mooie worpen met als resultaat 14-16 winst. In de tweede set werden er veel opslag fouten gemaakt en waren ze er even niet bij waardoor er met 24-14 verloren. Na een pauze van 2 wedstrijden was voor Bedovo 2 tijd voor de tweede wedstrijd. Deze was tegen Ledub 4. De eerste set hadden ze erg veel moeite met het spel van de tegenstander en deze ging met 13-23 verloren. De tweede set begonnen ze erg en ging het lang gelijk op. Maar toen ze bij de 10 kwamen haperde de volleybal machine. Ze bleven hun uiterste best doen, maar het was te laat en de set werd verloren met 13-21. De laatste wedstrijd was tegen DKJO 5. De eerste set duurde het even voordat ze op gang kwamen. Helaas was dat net te laat en ging de set met 17-24 verloren. De tweede set deden ze erg hun best, maar waren er veel opslag en opvang fouten. Het resultaat een verlies van 9-31.

Het team van Bedovo 1 is het helaas ook niet gelukt om met een overwinning naar huis te gaan. Bedovo 1 moest als eerste spelen tegen een sterk DKJO. De eerste set ging verloren met 14-21, maar in de tweede set was de overwinning wel heel dichtbij (17-18). In de tweede wedstrijd kon het team helaas niet op tegen VCE-PSV 7. PSV was duidelijk de sterkere ploeg (28-11 en 29-7). Na een pauze werden beide wedstrijden nog eens over gedaan, want de poule bestond deze keer maar uit drie teams. Nu was er wel een duidelijke verbetering in het spel van Bedovo 1 te zien. Helaas was dat niet voldoende om te winnen van DKJO (24-8 en 21-16). In de laatste set tegen PSV kwam Bedovo 1 sterk terug, maar op het laatste nippertje ging ook deze set verloren (18-20). Het totaal resultaat was een 4e plaats voor Bedovo 2 en een 3e plaats voor Bedovo 1. Op naar het volgende toernooi op 26 januari in Mierlo.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>