Logo mooilaarbeek.nl
Eva Verrijt geeft Table Stars training aan kinderen basisscholen Laarbeek   | Fotonummer: f92ba2
Eva Verrijt geeft Table Stars training aan kinderen basisscholen Laarbeek
Sport

Start extra training bij TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Tijdens de nieuwjaarsborrel van TTV Een en Twintig, op donderdagavond 2 januari, werd er geproost op het nieuwe jaar. Zoals ieder jaar sprak voorzitter Jeroen Engelhart de aanwezigen toe. Zo vertelde hij dat er zich in 2020 al 9 nieuwe leden hebben aangemeld. TTV Een en Twintig wil voor deze nieuwe leden ook platform bieden om op een gestructureerde manier de tafeltennissport eigen te maken.

Een nieuwe trainingsgroep is daarom geïntroduceerd. Vanaf donderdag 9 januari start de nieuwe basistraining. Om 19.30 uur nemen Jeroen Engelhart en Eva Verrijt de geïnteresseerde een uur mee in deze basistraining. Nieuwe leden en beginnende tafeltennissers nemen aan deze training deel. De leeftijdscategorie van deze deelnemers is opvallend. Ook jeugd is namelijk geïnteresseerd in meer aanbod, daarom sluiten ook zij aan bij deze training.

Tijdens deze training worden er verschillende tafeltennis oefeningen aangeboden. Deze basistraining vindt iedere donderdag (wanneer mogelijk i.v.m. competitie) plaats van 19.30 tot 20.30 uur. De basistraining is net zoals de seniorentraining vrijblijvend. Vrijblijvend in de zin dat er wordt verwacht dat je (minimaal) eens in de drie weken deelneemt, maar je bent niet verplicht iedere keer deel te nemen. Wil jij ook starten met tafeltennissen? Dan is dit de ideale training om te starten! Iedereen is welkom op donderdagavond 19.30 uur.

Laarbeek Actief
Donderdag 2 januari heeft TTV Een en Twintig in samenwerking met Laarbeek Actief tafeltennis activiteiten georganiseerd voor alle kinderen van de basisscholen van Laarbeek. Kinderen hebben spelenderwijs kennis gemaakt met de tafeltennissport.

Save the date
Zaterdag 18 januari vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats bij TTV Een en Twintig. De drukst bezochte dag van het jaar voor de Beek en Donkse tafeltennisvereniging door leden, oud-leden, jeugd, familieleden en andere supporters. Iedereen is deze dag welkom. Om 11.00 uur starten de eerste wedstrijden tot ongeveer 18.00 uur. Wees welkom!

Kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>