Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Sander van den Hemel, Stephan Verleisdonk en Giedo van Stiphout   | Fotonummer: 0c6d5f
Vlnr: Sander van den Hemel, Stephan Verleisdonk en Giedo van Stiphout (Foto: )
Sport

Drie jubilarissen bij De Ganzeveer

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De traditionele nieuwjaarsborrel van badmintonclub De Ganzeveer vond afgelopen donderdag plaats. Naast een toast met bubbels op het nieuwe jaar, werd er ook stilgestaan bij de jubilarissen van de club. Dit jaar waren er maar liefst drie leden tegelijk 25 jaar bij de club.

Giedo van Stiphout, Stephan Verleisdonk en Sander van den Hemel werden gezamenlijk in het zonnetje gezet. De voorzitter roemde hen voor hun inzet en benadrukte hoe speciaal hij het vond dat deze drie heren op een totaal andere manier invulling hebben gegeven aan hun 25 jaar lidmaatschap.

Zo is Giedo sinds jaar en dag een vaste waarde in de competitie spelende klasse. Ondanks een meer dan drukke agenda, is dát met name hetgeen wat hij zo leuk blijft vinden aan de sport en kost het hem geen moeite om zo lang bij de club te zijn.

Stephan bekende zelf tijdens de borrel dat hij tijdens zijn eerste jaar als lid geen shuttle geraakt heeft; hij kwam niet verder dan de bar steeds. Daarna heeft hij toch zijn racket ook opgepakt en dat heeft hij nooit meer neergelegd sindsdien.

Sander is als enige van de drie jubilarissen als jeugdlid begonnen bij de club. Al snel werd hij ook (jeugd)competitiespeler dat is hij op dit moment nog steeds. Daarnaast zit Sander inmiddels al acht jaar in het bestuur en heeft hij jarenlang deel uit gemaakt van de activiteitencommissie.

Drie jubilarissen om meer dan trots op te zijn dus. Alle drie ontvingen zij uit handen van de voorzitter de speciale jubilarissen handdoek en een mooie bos bloemen. Vervolgens mochten zij de felicitaties van de andere clubleden in ontvangst nemen.

Via deze weg wenst BC De Ganzeveer heel Laarbeek een fantastisch en gezond 2020 toe!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>