Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Meulensteen/van Lieshout rekent af met ellendige reeks

  Sportnieuws

Beek en Donk - De eerste speelronde van het nieuwe jaar kende bij het WAC Beek en Donk enkele grote verrassingen. Zo wist Meulensteen/van Lieshout na maanden van droogte eindelijk weer eens een zege te boeken.

BrabantTent, dit seizoen overigens ook niet heel erg op dreef, wist niet wat het overkwam en wist aan de ene kant menig schot gekeerd door de Meulensteen-doelman en aan de andere zijde waren het pa en zoon van der Putten die het net wel wisten te raken. Een nette 5-1 zege was het gevolg en daarmee een prima start van het nieuwe kalenderjaar.

1.FC Geerts kende ook een puike start van 2020. De laaggeklasseerde garagemannen zette Café-Zaal de Tapperij met 4-1 aan de kant. Een prestatie van formaat. Halverwege leidde de nummer 7 van de A-klasse met 3-0, pas toen kon de Tapperij iets terugdoen. De succesformatie van weleer kent een matig seizoen en kon na de 3-1 geen aanspraak maken op meer. M. Jansen gooide het duel in het slot en zo pakte Geerts drie belangrijke punten in hun strijd tegen degradatie.

Na het eerdere duel in de kelder van de B-klasse mochten de twee andere laaggeklasseerde ploegen uit gaan maken wie hierin de sterkste is. Café Thuis en FC Avondrood maakten er een intens potje van. Gelijk opgaand duurde het lang voordat er een klein gaatje werd geslagen. Met nog 7 minuten te spelen was het T. Lok die Avondrood aan de leiding bracht. Ondanks de verwoede pogingen van Thuis was het hen niet gegeven om nog een punt aan dit duel over te houden. B. van der Kruissen was de beul vlak voor het eind: 1-3 en een fijne driepunter voor Avondrood.

Een spannende krachtmeting stond op het programma in de A-klasse. Go-People BV en Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs konden beide bij winst richting de bovenste plekken gaan. Lindeboom kon zelfs de koppositie overnemen. Ondanks dat vooruitzicht was het Go-People die het beste van het scoreverloop had in de eerste 10 minuten. De broers Yajou hadden het op de heupen en zorgden voor een 2-0 tussenstand. Het was te danken aan T. Kluytmans dat Lindeboom binnen drie minuten weer op gelijke hoogte stond. Ondanks deze comeback was het niet bestand tegen de dadendrang van Go-People. Zij wonnen dit onderonsje met 6-3 en naderde de koppositie tot op één punt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>