Logo mooilaarbeek.nl
Franka v.d. Tillaart met Ricci One VDT   | Fotonummer: 0036d2
Franka v.d. Tillaart met Ricci One VDT (Foto: Col Warnaar)
Sport

Mooi succes voor Franka v.d. Tillaart

  Sportnieuws

Lieshout - Alles werd vrijdagmiddag 10 januari in gereedheid gebracht voor de paarden dressuurwedstrijd van die avond. De rijbak werd gesleept en de hekjes werden klaargezet. Met 19 deelnemers was het een gezellige avond. De jury's waren zeer tevreden over de prestaties van de ruiters en de winnaars gingen deze avond met mooie prijzen naar huis. De organisatie bedankt nieuwe sponsor Verhoeven Ruitersport uit Bakel voor het schenken van de extra prijzen.

De volgende ruiters uit Laarbeek reden mee: In de klasse B, startte Evelien Panhuijzen en Espresso B en zij werden 2x 1ste met 211,5 en 204,5 punt en hadden daarmee tevens ook nog eens de hoogste score van de avond. In de klasse L, werden Sanne van Lieshout en Glee M 1ste met 196,5 en 2de met 192 punten, Annick Buise en Arbria werden 2de met 191,5 en 1ste met 194 punten, Nadieh Koopman en SK Whinny werden 2x 5de met 179 en 186,5 punten, Tamara de Haas en Eliena werden 2x 7de en kregen 174,5 en 175 punten. In de klasse M startte Franka vd Tillaart met Ricci One VDT en zij werden 2x 1ste met 205,5 en 204,5 punt.

Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar behaalde resultaat! Met nog 2 wedstrijden voor het Laarbeeks Kampioenschap te gaan, begint het nu spannend te worden wie de clinic van Albert van Schie gaat winnen straks in maart. De volgende paardenwedstrijd is op 7 februari, wil je hier ook starten, schrijf je in via mijnknhs.nl. De volledige uitslag staat op www.stichtingderaam.nl.

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>