Logo mooilaarbeek.nl
De tweede plaats voor Roan Linders   | Fotonummer: e301d2
De tweede plaats voor Roan Linders
Sport

Thuiswedstrijd voor Mariahoutse judoka's

  Sportnieuws

Mariahout - Acht judoka's van Judoclub Mariahout maakten zich 12 januari op voor een thuiswedstrijd in de gymzaal van Mariahout, als het eerste lage banden regio toernooi dit kalenderjaar.

Melle Muitjens was één van deze judoka's. Hij mocht voor het eerst zijn judotechnieken in wedstrijdverband laten zien. Melle wist twee partijen op ippon te winnen en behaalde een mooie en verdiende vierde plaats in een poule met zes judoka's. Ook Sem Linders wist in dezelfde poule met waza-ari zijn eerste wedstrijd op een lage bandentoernooi dit kalenderjaar met winst af te sluiten en behaalde een vijfde plaats.

Sander Leenders wist in zijn poule van zes judoka's twee partijen de winst uit het vuur te halen met een zwaar bevochten vierde plaats als gevolg. Twee winstpartijen waren op ippon waren er ook voor Roan Linders. Hij zat in een poule met vier judoka's en mocht na een sterke reeks op het podium plaats nemen met als resultaat een mooie en verdiende tweede plaats voor Roan. Dit gold ook voor Tim Gielens die net als Roan in een poule van vier judoka's twee keer overtuigende de winst op ippon wist binnen te halen. Een mooie en goede tweede plek voor Tim dus. Lise van Velthoven zat in een pittige poule waarin één judoka erbovenuit stak. Samen met de overige vier judoka's was Lise in een hevige strijd gewikkeld om de winst en de overige podiumplaatsen. Met één winstpartij zat het podium er net niet, maar niettemin liet Lise zien haar mannetje te staan in deze poule van vijf. Een vierde plaats voor Lise. Met haar inzet zit een podium er zeker nog in bij één van de nog resterende vier wedstrijden in dit seizoen 2019-2020.

Een vierde plaats was er ook voor Krijn van Lieshout. Krijn zat met drie andere judoka's in een poule. Hij behaalde eveneens één winstpartij, maar doordat twee andere judoka's in de poule dat ook deden en een hogere score behaalden in hun winstpartij ging de tweede en derde plek op het podium net aan de neus van Krijn voorbij. Volgende keer hopelijk wat meer geluk voor Krijn. Dat geldt ook voor Ilko Swinkels. Ilko had zijn dag niet en kon niet echt een vuist maken tegen de andere judoka's. Hij behaalde een vijfde plaats.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>