Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 340f93
Foto:
Sport

Goede resultaten Budoclub Beek en Donk

  Sportnieuws

Beek en Donk - Voor Budoclub Beek en Donk stond zondag 12 januari het eerste judotoernooi van 2020 op de kalender. De organisatie van het toernooi was in handen van Judoclub Mariahout. Op het toernooi in het Buurthuis waren ruim 60 judoka's uit de regio present. Om 9.30 uur werd er gestart. Het sportieve toernooi eindigde rond 12.00 uur met de prijsuitreiking.

Namens Budoclub Beek en Donk namen 8 judoka's deel. Ze waren allemaal goed bij de les en lieten goed judo zien. Enkele Beek en Donkse judoka's waren bij elkaar in poule ingedeeld wat leuke onderlinge ontmoetingen opleverde. Er was genoeg te genieten voor de meegekomen familieleden!

De uitslag voor de Beek en Donkse judoka's was als volgt: 1e plaats: Arvin Schmeits, Sten Rovers, Daan v.d. Bogaart, Siem Rooijakkers en Daan Brouwers. 2e plaats: Karel Jeurgens, 3e plaats: Tom v.d. Bogaart, Khan Mesanovic.

Proficiat judoka's namens het bestuur en de trainer van Budoclub Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>