Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Krijgsman Soranus zet goede score neer bij NHB Beker

  Sportnieuws

Lieshout - Het was afgelopen zondag aan de vier hoogste schutters van Krijgsman Soranus om een goede prestatie neer te zetten tijdens de halve finales voor de NHB Beker, waar zij afgelopen jaar de 4e plaats hebben behaald in de finale.

De wedstrijd werd verschoten bij St. Willibrordus te Milheeze en de scores worden behaald door middel van setpunten. Ieder viertal schiet een serie van vijf pijlen met de concurrerende teams, om zo nul, een of twee matchpunten te behalen. In totaal waren er acht teams bij de recurve teams van het district uitgenodigd, wat wil zeggen dat ze zeven series van vijf pijlen moesten schieten. Het team van Krijgsman Soranus leek in erg goede vorm te zijn want ze wisten maar liefst 11 van de 14 punten binnen te halen en dit leverde hen een gedeelde eerste plek op en tevens een kwalificatie voor de finale van de NHB bekercompetitie. Het team haalde met vieren samen een score van 1274 punten, wat neerkomt op 9.1 gemiddeld! (4×35 = 140 pijlen)

De individuele scores, hoewel die met dit soort competitie niet heel relevant zijn, waren toch de moeite om nog op te noemen en zijn als volgt; Willem Bekx 323, Ziggi Daniels 318, Ad Endevoets 315 en Arjan v.d. Heuvel 308.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>