Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Bart Kweens Topgans bij De Ganzeveer

  Sportnieuws
Bart Kweens  | Fotonummer: 71ae96
Bart Kweens

Aarle-Rixtel - Ieder jaar roept badmintonclub De Ganzeveer uit Aarle-Rixtel een Topgans voor het nieuwe jaar uit. Topgans is een titel die gegeven wordt aan leden die als het ware een uithangbord voor de club zijn, de trots van de vereniging. Dit jaar is deze eer aan Bart Kweens.

Bart is al jarenlang lid van De Ganzeveer. Toen zijn zoon David en dochter Vera als jeugdlid bij de club kwamen, vond Bart het spelletje zo leuk, dat hij zelf ook het racket heeft opgepakt en lid is geworden. Na een korte periode als recreant, werd hij ook competitiespeler.

Ondertussen mengde hij zich ook volop in het vrijwilligerswerk rondom de club. Bij jeugduitjes (waar toentertijd zijn kinderen ook nog aan deelnamen) was hij steevast van de partij. Legendarisch binnen de club zijn de fietsroutes naar jeugdkampen, waarbij het fietsgroepje van Bart vrijwel zeker altijd een andere route nam dan de rest van de groepjes.

Inmiddels hebben zijn kinderen al een volwassen leeftijd en speelt Bart al een tijdje geen competitie meer. Desondanks blijft Bart fanatiek trainen op de donderdagavond en bij activiteiten rondom het badmintonnen is hij ook nog immer van de partij. Reden genoeg voor het bestuur om Bart eens in het zonnetje te zetten en te verkiezen als Topgans 2020. Via deze weg feliciteert De Ganzeveer Bart nogmaals met zijn verkiezing!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>