Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Anne Smeets en Wim Engels zegevieren in koppelcross

  Sportnieuws
Anne Smeets en Wim Engels  | Fotonummer: 9e65ad
Anne Smeets en Wim Engels

Lieshout/Aarle-Rixtel - De jaarlijkse koppelcross van de Runnersclub Lieshout en T.S.C. Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel, werd op zondag 19 januari onder fraaie winterse omstandigheden gehouden. Als toegift kreeg het publiek ook nog een van de spannendste edities van de laatste jaren voorgeschoteld.

Nadat voor de lopers als eerste het startsein had geklonken, ontspon zich een mooie strijd om de podiumplaatsen. Nadat Danny Megens als eerste zijn koppelgenoot Carlo van Hoof had afgelost, volgde op een 30-tal seconden Anne Smeets, die haar maat Wim Engels het bos instuurde. Dit gevecht duurde de volle vijf rondes en bij de laatste aflossing was het verschil teruggebracht tot 10 seconden. Met uiterste krachtsinspanning slaagde Wim erin om het gat te dichten en met drie tellen voorsprong te zegevieren. Het koppel Maikel van Weert en Bram Swinkels slaagde erin om de minimale voorsprong op Rudy van Kempen en Maik Fuchs te behouden.

5e werden Evert Brouwers- Jan Willem van Bokhoven, 6e Maike van Veggel- Maarten de Louw, 7eJaques Heijmans- Lud Antonie, 8e Rob Streder- Ronny Daniëls, 9e Lieke Cuijpers - Luc Daniëls en 10e Karin Streder- Karel Madou.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>