Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Trailrunners Runnersclub actief in Limburg

  Sportnieuws

Lieshout - Terwijl veel leden van Runnersclub bezig waren met de koppelcross waren ook enkele leden actief in de trail. Deze toertocht voor hardlopers is enorm in opkomst en telt honderden deelnemers.

Op zaterdag was Harold van der Vliet in actie bij de 22 kilometer lange Schadijkse bos trail in Horst-America. Rianne van Eerd en Coen Sanders waren helemaal naar Heijenrath gereisd om deel te nemen aan de Power Bear Trail. Rianne liep de route van 22 kilometer in 3 uur Coen liep eerst de 14 kilometer lange trail en daarna nog de 22 kilometer, omdat enkele routeborden al waren weggehaald miste Coen een stukje en kwam op een totaal van 34 kilometer in 3 uur en 25 minuten Het mooie parcours ging voor een groot gedeelte door België en kende maar liefst 500 hoogtemeters.

Vorige week al werd onder barre omstandigheden de Halve Marathon van Egmond gelopen, 7 Kilometer over het strand met de stevige zuid-westen wind op kop zorgde voor de langzaamste tijden sinds 1985. 2 leden van Runnersclub Lieshout stonden aan de start in Egmond voor hun zware halve marathon. Ad Breukers behaalde de finish in 2:05:19. Heidy Meeuws in 2:36:19. Ondanks het slechte weer hadden zij toch er genoten van deze omstandigheden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>