Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Francois en Floris clubkampioenen van TTV Een en Twintig

  Sportnieuws
Jeugdkampioenen van TTV Een en Twintig  | Fotonummer: becb63
Jeugdkampioenen van TTV Een en Twintig (Foto: )

Beek en Donk - De clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig werden zaterdag 18 januari gehouden. In de ochtend heeft de jeugd een meerkamp gespeeld. Al snel werd duidelijk dat het dit jaar tussen Tijl Engelhart en Floris Uddink zou gaan. Eki Brekelmans, Luuk Verboven en Davy Janssen eindigden gelijk. Een mooie gedeelde plek dus. In de finale won Floris van Tijl. Floris is jeugdclubkampioen 2020.

Ook werden de dubbel poules van A en B gespeeld tot en met de halve finale. In de middag werden de finales gespeeld. In de A-poule speelde Jordi Kivits en Tim van Dalen tegen Henk van der Bruggen en Jeroen Engelhart de finale. Het Jeroen en Henk waren duidelijk sterker en wisten de dubbel met 3-0 te winnen. Ook de B-poule dubbel finale was snel gespeeld. Anne van Dalen en Jos De Gruyter wonnen met 3-0 van Petri van Deursen en Eva Verrijt. Ondanks dat de finales niet spannend waren, werden er wel prachtige rallys gespeeld.

De finale van de A-poule enkel wedstrijden leek verdacht veel op de finale van 2019. Jordi Kivits stond in de finale tegen kersvers teamlid (van team 1) Francois de Leeuwe. Het leek erop dat Jordi deze finale zou gaan winnen met 2-1 voorsprong. Maar Francois kwam terug. Het werd een vijfsetter en in de laatste set was het erg spannend 9-9 en Francois won met 11-9. Francois is clubkampioen 2020, gefeliciteerd Francois.

De finale in de B-poule werd gespeeld tussen Tim van Dalen en Henk van Sinten. Tim won met 3-0 van Henk. Tim is verzekerd van een plek in de A-poule tijdens de clubkampioenschappen in 2021. De finale in de C-poule werd gespeeld tussen Jo Vaessen en jeugdclubkampioen Floris Uddink. Een spannende wedstrijd, maar Floris wist overtuigend met 3-0 te winnen van Jo. Hiermee is Floris verzekerd van een plek in de B-poule tijdens de clubkampioenschappen van 2021. Gefeliciteerd!

Het was een spannende, drukke, gezellige en sportieve dag. De avond werd in stijl afgesloten met DJ-Jos, Jos De Gruyter draaide singletjes en dat was een feest. Iedereen mocht uit 5000 singletjes zijn of haar lied kiezen en het feest barstte los. Ook werd de vrijwilliger van het jaar gekozen, uitgereikt door Ad van den Heuvel. Dora van Oosterwijk een doorzetter en betrokken barvrouw van TTV Een en Twintig. De vereniging waardeert alles wat Dora voor de club doet. Dora is verdient in het zonnetje gezet!

Kijk op www.ttveenentwintig.nl én volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>