Eerste plaats voor mini's Bedovo

Beek en Donk - Bedovo 1 N4 met Fenna, Ayla, Jinte, Sara, gingen vorig weekend op bezoek naar Mierlo. In een poule met V.C.E. PSV en V.V.C. Best traden ze allereerst aan tegen Best. In de eerste set werd er met 16-21 verloren. Na een korte analyse bij het wisselen van speelveld werd de tweede helft ruim gewonnen met 20-13.

De tweede wedstrijd tegen PSV startte Bedovo wat langzaam maar kon uiteindelijk van een ruime voorsprong genieten. Uiteindelijk eindigde de eerste helft toch maar met 4 punten verschil. Een overwinning met 17-21. De tweede helft stelde Bedovo echter orde op zake en lieten zij zien waar ze toe in staat zijn, een mooie overwinning met 12-29. Hard moest er weer gewerkt worden in de derde wedstrijd na de pauze. Tegen Best waren ze in de eerste helft de mindere, een verlies van 22-14. In de tweede helft liet Bedovo wederom haar veerkracht zien en stelde zij de winst veilig. Een mooie en nipte overwinning met 17-19 als resultaat. De laatste wedstrijd was Bedovo op dreef en lieten Fenna, Ayla, Jinte en Sara zien waarom zij de beste in de poule waren. Een stabiele en zakelijke overwinning op PSV met als scores 25-17 en 22-15. Onder luid applaus mochten zij de eerste prijs in ontvangst nemen.

Bedovo 2 moest 26 januari aantreden in Mierlo bij DKJO. Het team bestond uit Madelief, Eline en Indra onder begeleiding van Pieter-John. De eerste wedstrijd was tegen Ledûb 4. Ze starten zeer scherp en voor elke bal werd gegaan. Met als resultaat 20-20 gelijk spel. De tweede set werd nipt verloren met 32-38. De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen PSV 12. De eerste set waren er wat misverstanden , maar daarna ging het steeds beter. Helaas ging de set net met 16-18 verloren. De tweede set gingen ze als een sneltrein van start en stonden ze heel snel met 5 punten voor. Dit hielden ze goed vast en bouwden het met goed spel zelfs uit tot een set winst van 19-8. Na 2 wedstrijden pauze volgde de laatste wedstrijd. Deze was tegen de 'mannen' van Nuvo '68 1. De eerste set gingen ze verder waar ze de vorige wedstrijd geëindigd waren. Waardoor de set met 27-25 werd gewonnen. De tweede set waren ze door de spanning alles vergeten. Na wat aanwijzingen gingen ze weer goed spelen. Helaas was dat te laat en ging de set met 12-24 verloren. Het resultaat van het toernooi was een mooie 3e plaats.

Al met al een zeer verdiende en succesvolle dag voor de meiden. Proficiat!