Juul Hellings en Jelly Bean
Juul Hellings en Jelly Bean

Juul Hellings en Jelly Bean naar hogere klasse

Sport Sport

Juul Hellings en Jelly Bean naar hogere klasse

Lieshout - Er hing een gezonde spanning in Manege D'n Perdenbak op vrijdagavond 14 februari. De ponyruiters uit Laarbeek en omgeving gingen de strijd aan voor de vierde wedstrijd van het kampioenschap. In de kantine was het gezellig en lekker warm voor de fans die kwamen kijken. De organisatie bedankt de vrijwilligers voor hun inzet en Zadelmakerij Ruyters voor Ruiters voor het nieuwe spandoek en het schenken van de extra prijzen.

In de klasse B, reden Suze v.d. Hurk en Brummerhoeve's Noa een hele nette proef en zij werden 1ste met 196,5 punt, Saar Hellings en Finally van Stal Bonaventura werden 4de met 182,5 en 3de met 183,5 punt. In de klasse L1 startte Juul Hellings en Jelly Bean voor de 1ste keer en bij de 1ste proef werden ze 7de met 173 punten, de 2de proef ging veel beter en hier werden ze 5de met 184 punten. In de klasse L2 werden Sabine Witlox en Jessie 4de met 177 en 3de met 178 punten.

Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar behaalde resultaat. Ze kijken uit naar de volgende ponywedstrijd van 20 maart. Tijdens deze avond wordt de kampioen bekend gemaakt van het indoor seizoen. De volledige uitslag van deze wedstrijd en het kampioenschap staat op www.stichtingderaam.nl. Wil je nog meedoen, schrijf je dan snel in via mijnknhs.nl.