Puntverlies titelfavorieten WAC Beek en Donk

Sportnieuws

Beek en Donk - Een enerverend avondje zaalvoetbal bij WAC Beek en Donk leidde tot enkele titelfavorieten die dure punten lieten liggen. Zo was daar een nederlaag voor de koploper in de A-klasse: Sportcafé den Ekker. De trotse lijstaanvoerder werd even op de plaats gezet door Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. A. van de Vegt was met vier treffers de gevierde man aan Lindeboom-zijde. Zij wonnen met 5-8 en toonden weer eens hun klasse van weleer.

Go-People.BV was door de overwinning op Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt daarmee spekkoper. Zij namen middels de zege de tweede plek in bezit en liepen drie punten in op D'n Ekker. Sevenmiles.nl begon nog voortvarend en nam de leiding via de voet van R. Spijkers, maar in het vervolg was er geen kruid opgewassen tegen het technische vijftal van Go-People. N. Yahou en S. Lahaije hadden een groot aandeel in de duidelijke 6-1 winst.

Rijwielhandel van den Berg leidt de dans in de B-klasse, maar bleef tegen Café Thuis haken op een 1-1 gelijkspel. Kortgeleden rolden ze deze opponent nog op, ditmaal was daar geen sprake van. C. Verhoeven zette halverwege Thuis op een 1-0 voorsprong, welke vijf minuten later door R. Engels ongedaan werd gemaakt. Meer goals vielen er niet, waardoor Thuis een welkom punt binnensleepte en de Rijwielhandel bibberend kijkt naar wat de Keurslagerij komende week gaat doen.

FC van de Burgt had een gemakkelijke avond tegen Meulensteen/ van Lieshout. Men scoorde er lustig op los. Vooral de gebroeders van Vijfeijken hadden het vizier op scherp. Bas wist tweemaal het net te raken, Mark maar liefst viermaal! De teller stopte op elf, Meulensteen had met twee goals beduidend minder in de pap te brokkelen. De driepunter was zeer welkom, zeker met het puntverlies van de Rijwielhandel eerder op de avond.