Seniorenvereniging/KBO Lieshout start nieuwe seizoen met veel activiteiten

Verenigingen Senioren

Lieshout - Hoewel Seniorenvereniging/KBO Lieshout ook in het zomerseizoen volop activiteiten organiseert, markeert september de start van het nieuwe seizoen. Hieronder een overzicht van alle activiteiten in september.

Leesgroep

De KBO Lieshout Leesgroep komt op dinsdag 6 september om 20.00 uur weer bij elkaar in het Franciscushof. Het nieuw te lezen boek is 'Het Huis met de Leeuwen' van Tania Heimans.

Vakantie naar Zwarte Woud

De vakantiereis naar het Zwarte Woud is van donderdag 8 t/m donderdag 15 september.

Kienseizoen van start

Op vrijdag 9 september starten we weer met een nieuw Kienseizoen. De zaal van het Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout, gaat open om 19.00 uur.

Beweegtuin

Op dinsdag 20 september is de feestelijke opening van de Beweegtuin bij het Franciscushof. Deze Beweegtuin is het geschenk van de jubilerende KBO Lieshout aan de Lieshoutse gemeenschap. De officiële ingebruikname is om 13.30 uur.

KBO Lieshout Schrijfgroep

Een nieuwe activiteit is de KBO Lieshout Schrijfgroep. De eerste bijeenkomst is gepland op donderdagmiddag 22 september om 14.30 uur in het Zonnehof van Franciscushof. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de schrijfclub, alleen voor de koffie.

E-bike cursus

Op 22 september organiseren we in en bij het Dorpshuis een e-bike cursus. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Er zijn nog vrije plaatsen. U kunt zich nog opgeven bij VIERBINDEN per e-mail  hbouwmans@vierbinden.nl of telefonisch op nummer 0492 328803. Dankzij subsidie van de gemeente betalen de deelnemers een bijdrage voor de lunch en koffie van slechts tien euro.

Inloop

Met ingang van dinsdag 6 september is onze wekelijkse Inloop weer in het Dorpshuis. 's Morgens van 10.00 tot 11.30 uur en 's avonds van 19.00 tot 20.00 uur.