Afbeelding
Foto: Mark Barten

Verkeershinder brug Oranjelaan Beek en Donk

Verkeer

Beek en Donk - Rijkswaterstaat voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug Oranjelaan over het Wilhelminakanaal in Beek en Donk, tegen Aarle-Rixtel aan. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de brug beperkt toegankelijk in de periode van 10 juli tot en met 31 juli 2020.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen en omleidingen brug Oranjelaan
Er worden diverse soorten onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de brug Oranjelaan over het Wilhelminakanaal. Dit zorgt voor de volgende verkeershinder:

Van vrijdag 10 juli 22.00 uur tot maandag 13 juli 05.00 uur is de brug afgesloten voor al het auto- en landbouwverkeer. Verkeer dient de ingestelde omleidingsroute te volgen. Fietsers en voetgangers hebben doorgang.

Van maandag 13 juli 07.00 uur tot vrijdag 17 juli 16.00 uur kan al het verkeer over de brug. Er is een om-en-om-regeling ingesteld met inzet van verkeersregelaars.

Van vrijdag 17 juli 22.00 uur tot maandag 20 juli 05.00 uur is de brug afgesloten voor al het verkeer. Verkeer dient de ingestelde omleidingsroute te volgen. Voor fietsers en voetgangers rijdt er tevens een pendelbus.

Van maandag 20 juli 07.00 uur tot vrijdag 31 juli 16.00 uur kan al het verkeer over de brug. Ook dan is er een om-en-om-regeling ingesteld met inzet van verkeersregelaars.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? U kunt hiervoor bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).