Burgemeester Van der Meijden tijdens de editie van Kwizut 2019
Burgemeester Van der Meijden tijdens de editie van Kwizut 2019 Foto: Joost Duppen

Burgemeester aan het woord over coronavirus en ThuisblijversKwiz Kwizut

Video Coronavirus

Beek en Donk - Burgemeester Van der Meijden spreekt in een ingezonden video over het coronavirus. "We moeten er voor zorgen en waken dat het virus niet nog meer rondwaart, zoals het nu al doet. Dat vraagt heel veel van ons..."

Daarnaast vraagt de burgemeester in het bijzonder aandacht voor de mensen die het moeilijk hebben om die te blijven steunen, ook op afstand. "Een telefoontje, een appje, een bloemetje... het kan wonderen doen in deze tijd." Het doet de burgervader deugd dat er ook mensen zijn die nadenken over hoe we deze moeilijke periode kunnen doorstaan samen. "Er zijn heel veel creatieve geesten in Laarbeek, die bijvoorbeeld een kwis bedenken die je samen vanuit thuis, samen met het gezin of anderen, ik hoop beperkt, kunt vieren." Van der Meijden bedankt de organisatie van  Kwizut voor de ThuisblijversKwiz, zodat we thuis ook afleiding hebben. "Ik wens u alle steun toe, zorg een beetje voor elkaar, zodat we deze crisis ook weer te boven komen.

De burgemeester praat dinsdag 7 april de gemeenteraad (digitaal) bij. Er is een livestream beschikbaar voor inwoners om dit te volgen via de website van de gemeente Laarbeek, www.mooilaarbeek.nl en op de site van Omroep Kontakt.

De ThuisblijversKwiz van Kwizut start vandaag (zondag 5 april) om 17.00 uur. Kijk voor meer info op www.kwizut.nl en volg de Facebookpagina van Kwizut.