Slimme onderneemster v/m blijft leren

Zakelijk Algemeen

Laarbeek - Natuurlijk kun je de ochtend rustig beginnen met de dagelijkse werkzaamheden, maar dinsdagochtend 14 maart kun je beter naar de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel gaan. Van 9.00 tot 11.00 uur netwerkt daar ondernemend Gemert en Laarbeek gratis en informeel tijdens één van de actiefste Open Coffees in de regio.

Dinsdag 14 maart vertelt Els van der Velden tijdens de Open Coffee waarom je verworven kennis zelden volstaat om je plaats in het ondernemersspectrum te behouden.

Ik ken mijn eigen vakgebied toch wel? Het is een logische maar vooringenomen reactie. Deze ochtend vertelt Els (www.or-els.nl) waarom dat zelfs erg betrekkelijk is. En welke perspectieven er zijn.

Ondernemen en studeren hebben alles met elkaar te maken. Wie weet hoe en waarover kennis moet worden bijgespijkerd, ligt voor op collega's in de markt. Want goede studievaardigheden leiden tot goed ondernemerschap. Sterker nog: De meeste problemen komen voort uit mankerende studievaardigheden. ?Slecht lopende communicatie is meestal terug te leiden tot studievaardigheden. ? Succesarme verkoopgesprekken zijn vaak het gevolg van achterhaalde kennis. Els leert de aanwezigen 14 maart dat er maar drie zaken belangrijk zijn. Maar dat zijn dan wel drie zaken die belangrijk zijn om je zaak te laten groeien.

Je leert al regelmatig?
Dan is het leuk je ervaringen te delen met collega-onderneemsters v/m. Hen ontmoeten kan ook leiden tot interessante vervolgafspraken. Da's nog eens wat anders dan de post doornemen. Toch? Kom dus gratis netwerken bij de gemoedelijkste en meest constructieve Open Coffee van deze regio. Aanmelden is niet verplicht maar voor jou wel zo lucratief: je naam en bereikbaarheidsgegevens worden voor iedereen zichtbaar op www.opencoffeegbl.nl. Daar lees je ook meer over de volgende bijeenkomsten.

Open Coffee Gemert-Bakel Laarbeek vindt elke 2e dinsdagochtend van de maand plaats. Contact via de site of bel: 06-53362942.