Open Coffee over SEO

Zakelijk Algemeen

Jolanda Damsma https://www.webtekstfabriek.nl/ is een autoriteit op dit gebied. Haar workshops, blogs en adviezen zijn maatgevend voor enorm veel bedrijven, van ZZP-ers tot multinationals, die via sociale media hun activiteiten over het voetlicht brengen.

Aarle-Rixtel - Tijdens de Open Coffee van dinsdag 13 juni staat het belang centraal van SEO in ondernemersactiviteiten op het internet (sites, blogs enz.).

Jolanda vertelt onder meer van welke teksten zoekmachines houden. En waarom je daar op moet letten. SEO (Search Engine Optimisation) werkt immers als een koppelaarster voor online activiteiten. Je kunt wel zonder haar, maar dan verzand je waarschijnlijk snel in digitale eenzaamheid. Wie alles wil weten over online-teksten waarmee je scoort, bezoekt de Open Coffee Gemert-Bakel - Laarbeek deze dinsdag. Daar hoor je hoe je zorgt voor samenhang in je virtuele uitingen. Over teksten die zoekmachines gemakkelijk vinden en die ze dus doorgeven aan jouw afnemers.

Ook bloggen hoort daarbij. Hoe trek je aandacht met SEO-vriendelijke blogs? Hoe creëer je regelmaat? Waar vind je hulp?  Als iemand daar de antwoorden op weet, is het Jolanda. En die ontmoet je dus deze ochtend bij de Open Coffee in Herberg de Brabantse Kluis dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur 's morgens.

Na Jolanda's verhaal netwerk je met collega-ondernemers. Zo kun je zowel je blik als je kennis verruimen. Meer informatie is te vinden via de Agenda op de site http://opencoffeegbl.nl/ Van wie zich daar aanmeldt, worden de naam, url en mailadres zichtbaar voor alle andere sitebezoekers.

Open Coffee bijeenkomsten
zijn vrijblijvende en GRATIS netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en mensen op sleutelposities uit het bedrijfsleven. Er is geen lidmaatschap voor vereist. Gewoon binnenvallen en buurten. Zie bovengenoemde site.