Betere bedrijfsresultaten: Open Coffee bijeenkomst

Zakelijk Evenementen

Laarbeek - Guido van Erp van Bulzzeye vertelt dinsdag 11 juli hoe hij MKB bedrijven helpt, die beter of meer willen. Guido spreekt daarover tijdens de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek die van 9.00 tot 11.30 uur plaatsvindt in de Brabantse Kluis.

Guido: "Ik houd ervan succesvol te zijn in wat ik doe. Dat gun ik anderen ook. Ik wil een bijdrage leveren om de weg naar succes te vinden. Effectiviteit vóór efficiëntie! Dat geeft een bijna onuitputtelijke energie." Met zijn visie op strategisch en operationeel maar ook op financieel terrein heeft Guido zijn sporen verdiend. Zijn uitgangspunten: doeltreffendheid, boeken van resultaten en doen wat je belooft.

Je beste klant kennen en netwerken. Bullzeye leert tijdens interactieve workshops voor ondernemers ook hoe ze hun beste klanten herkennen. Want is je meest waardevolle klant wel degene die de grootste orders plaatst? Dat is een vaak onderbelicht aandachtspunt: Hoe ontdek je welke klanten je maximale aandacht verdienen? Ook over effectief netwerken heeft Bullzeye uitgesproken ideeën. Deze ochtend daagt hij uit. Hoe doe jij het? Het wordt een ochtend vol tips en gedeelde ervaringen. Nadat Guido is uitgesproken, netwerken ze als vanouds met elkaar.

Of je nu manager bent, eigenaar of ZZP-er: je bent van harte welkom. Open Coffee bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op www.opencoffeeGBL.nl of bel: 06-53362942. Open Coffee bijeenkomsten zijn vrijblijvende en gratis netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en mensen op sleutelposities uit het bedrijfsleven. Er is geen lidmaatschap voor vereist. Gewoon binnenvallen, buurten en je eigen consumpties betalen. Zie bovengenoemde site.