Frits Rutten bij Open Coffee

Zakelijk Evenementen

Laarbeek - Na een hopelijk aangename vakantie heet de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek alle ondernemers weer welkom tijdens een ouderwets inhoudelijke bijeenkomst.

Op 12 september vertelt Frits Rutten over Parkmanagement en over samenwerkingsvormen tussen ondernemers onderling en met overheden en instanties. Frits, gepokt en gemazeld op dit terrein, is het vleesgeworden netwerken. En dat sluit vanzelfsprekend naadloos aan op het ultieme doel van de Open Coffee.

Dinsdag 12 september deelt hij zijn ervaringen met ons. Frits vulde voor Laarbeek en voor andere gemeenten het Parkmanagement in. Dit initiatief werd destijds gestimuleerd door de Kamer van Koophandel en vond in veel gemeenten navolging.

Door de gestructureerde aanpak op de verschillende bedrijventerreinen werd het Parkmanagement Laarbeek ook voorbeeld en gangmaker voor ondernemingen die niet op een bedrijventerrein zijn gevestigd. Het Parkmanagement leidde tot modules voor en tussen ondernemers maar ook met overheden, politie en beveiligingsbedrijven.

Ook voor zzp-ers leidde dit tot allerlei afgeleiden die voor hen van belang zijn, zoals het Ondernemersfonds en de inning en besteding van de Onroerende Zaak Belasting.

Je bent welkom in de Brabantse Kluis vanaf 9.00 uur. Frits spreekt om 9.30 uur gedurende een dik half uur. Hierna kun je vrijblijvend praten met elkaar en ervaringen uitwisselen.

Kijk voor meer informatie op opencoffeegbl.nl.