Logo mooilaarbeek.nl
Bemmer IV  | Fotonummer: 697ebb
Bemmer IV (Foto: Daphne van Leuken)
Gemeente

Garden & Stone koopt bedrijfskavel op Bemmer IV

  Zakelijk

Beek en Donk - De heer Ivo van der Steen van het bedrijf Garden & Stone heeft maandag 23 oktober bij de notaris het eigendom in handen gekregen van een prachtige kavel op Bemmer IV.

Garden & Stone gaat aan de Keukenbeemd 5 in Beek en Donk een nieuw bedrijfspand met showroom, werkplaats en magazijn bouwen. De kavel heeft een oppervlakte van 3.360m². De heer Van der Steen heeft zijn oog op deze kavel laten vallen vanwege de goede ligging en de perfecte lichtinval die hij daarmee in het bedrijf kan realiseren. De - al goedgekeurde - ontwerpen, zijn daar speciaal op afgestemd. "We wilden het liefst in Beek en Donk blijven door het kleinschalige karakter. Het contact met de gemeente hier verloopt altijd informeel, soepel en snel. We hebben voor deze kavel gekozen omdat dit in het middengebied staat waar veel mogelijk is. Daarnaast wilden we op een kruising komen te zitten, waarbij we de hele dag van de zon konden profiteren, dat kon hier", aldus de heer Van der Steen.

Garden & Stone is momenteel gevestigd op de Oranjelaan 42b in Beek en Donk.

Na de verkoop van een extra perceel (hoek Vonderweg-Polbeemd) aan Ebm-Papst Benelux vorig jaar is dit weer de eerste definitieve verkoop. Er lopen daarnaast diverse andere gesprekken met potentiële kopers. Zodra die tot definitieve verkopen leiden, kan de gemeente Laarbeek daar meer over vertellen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>