Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek

Zakelijk Algemeen

Laarbeek - Tijdens de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek van dinsdag 8 mei, gaat het over 'verkoopoptimalisatie'. Nu de vakanties zich in de verte beginnen af te tekenen, is het goed stil te staan bij behoud van je omzet.

Als je na de zon, de olifanten of de rijstwijn terug thuis komt, is het toch wel fijn als de omzet niet dramatisch is ingezakt. In feite geldt dat natuurlijk voor het hele jaar. Omzet moet je op peil houden. Laten groeien.

Is verkopen je sterke kant? Dan vind je het vast leuk daarover te vertellen aan collega-ondernemers. Te luisteren ook hoe zij het doen. Voor wie meer advies of ondersteuning kan gebruiken, geeft Cissy van Hoof op dinsdagochtend 8 mei aan hoe je je omzet kunt veiligstellen en verbeteren.

Het maken van een verkoopplan komt aan de orde. Zo kun je je verkoopactiviteiten structureler en effectiever aanpakken. Hoe maak je zo'n plan? Cissy gaat in op enkele aandachtspunten zoals doelstellingen, onmisbare elementen en wie je bij het opstellen moet betrekken. En natuurlijk op een goede uitvoering.

Je hoort tijdens deze Open Coffee hoe je verkopen nog leuker gaat vinden.

De Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek biedt je een gratis toegankelijke en vrijblijvende netwerkmogelijkheid. Kijk voor meer informatie op http://opencoffeegbl.nl en meld je aan. Ze beginnen om 9.00 uur bij Herberg de Brabantse Kluis. Na Cissy's verhaal en de vragen daarover, wordt er ontspannen genetwerkt onder het genot van een kopje koffie.