Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

VVV te gast bij Open Coffee

  Zakelijk

Aarle-Rixtel - Open Coffees zijn wereldwijd een begrip in de zakenwereld. Het zijn gratis netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en mensen die belangen hebben bij en in het bedrijfsleven.

Is toerisme belangrijk voor een machinebouwer? Een goede toeristische reputatie van de regio is niet alleen van belang voor onderneemsters v/m in de detailhandel en horeca. Als de doorsnee consument de regio de moeite waard vindt, dan zingt dat rond. Oók bij de prospects van softwareontwikkelaars of bij de afnemers van een textielfabriek. Als zij het hier aangenaam vinden, denken ze ook zakelijk eerder aan de bedrijven in de regio.

Bert Mickers van VVV De Peel Gemert-Bakel vertelt op 10 juli wat er wordt gedaan om mensen een goede indruk te geven van de omgeving. Zowel aan binnenlandse als aan buitenlandse toeristen. Ze staan er dan ook bij stil hoe niet-toerisme-gerichte bedrijven daar profijt van kunnen hebben.

Erbij zijn op 10 juli? Ze ontmoeten elkaar tussen 9.00 en 11.30 uur in de Brabantse Kluis te Aarle-Rixtel. Je kunt je vrijblijvend en gratis aanmelden via de agendapagina van www.opencoffeegbl.nl. Dan ben je al direct aan het netwerken terwijl je in de zon zit, aan een koel drankje. Na het verhaal van Bert Mickers is er nog alle tijd voor koffie, thee en irl netwerken. Open Coffee bijeenkomsten zijn gratis. Iedereen betaalt zijn eigen consumpties.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>