Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d4ef31
Foto:
ADVERTORIAL Algemeen

"Wij zijn de grootste vloerenspeciaalzaak in vloeren van Zuid-Nederland"

  Zakelijk

Tekst: Mariëlle de Beer

Twintig jaar geleden gestart en inmiddels ruim tien jaar gevestigd aan de Beekerheide in Beek en Donk; Vloerenland. De naam doet zichzelf eer aan, want je waant je daadwerkelijk in een prachtig landschap van vloeren! Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe afdeling houten vloeren. Iedereen is van harte welkom om de complete vloerencollectie te komen bewonderen (en te profiteren van diverse openingsacties) tijdens de open dag op zaterdag 2 februari van 10 tot 16 uur.

'Een vloer moet passen'
"Een vloer is veel meer dan je wellicht verwacht", vertelt eigenaar Willem Smits. "Het is de basis van je interieur en het zegt iets over je persoonlijkheid. Een zorgeloze vloer sluit aan bij je gezinssituatie, de inrichting van je huis, het budget en nog zoveel meer. Onze gratis woonstijltest dient vaak als basis en vandaaruit helpen we klanten de vloer te kiezen die het beste bij ze past."

Alle soorten vloeren onder één dak
Willem: "Iedereen (particulier en zakelijk) kan bij ons terecht voor laminaat, PVC-vloeren, houten vloeren, tapijttegels, tapijt, vinyl en zelfs kunstgras. We beschikken over de nieuwste collecties van alle bekende merken. Klanten kunnen hun vloer in onze winkel bestellen en deze door onze vakmensen laten leggen. 'Doe het zelvers' kunnen zowel in de winkel als online bestellen. Je vindt bij ons alle bekende merken waaronder Quick-Step, Tretford, Desso, Solidfloor, Novilon en mFlor."

Garantie
"Omdat we rechtstreeks af fabriek inkopen, leveren we tegen de beste condities en eerlijke prijzen. We werken zoveel mogelijk milieuvriendelijk en geven naast fabrieksgarantie op de vloer ook 5-10 jaar garantie op arbeid. Wij zijn de grootste vloerenspeciaalzaak van Zuid-Nederland en daar zijn we trots op."

Voor alle info: www.vloerenland.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>