Logo mooilaarbeek.nl
Dick en Bart   | Fotonummer: bb601d
Dick en Bart
ADVERTORIAL Sport

Personal training bij Sportcentrum Coach

  Zakelijk

Steeds meer mensen zien de voordelen van Personal Training. Naast het feit dat je een extra stok achter de deur hebt en nog doelgerichter kunt werken aan je doelstellingen, geeft personal training je veel meer.

Met personal training bij Sportcentrum Coach bereik je namelijk écht je resultaten. Dick en Bart zijn gekwalificeerde personal trainers en helpen jou op een no-nonsense manier verantwoord naar jouw doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, fitter en sterker wilt worden of blessurevrij wilt (blijven) trainen? Het kan allemaal. Ook kunnen de trainingen een aanvulling zijn op je huidige sport. Je zult hard moeten werken, maar we passen alles aan op jouw niveau. Dus of je nu een sporter bent of nog nooit een sportschool van binnen hebt gezien, Personal Training is voor iedereen.

Een goede opbouw en goede techniek is belangrijker dan zware gewichten tillen. Naast het werken in de sportschool bieden wij onze klanten ook voedingsbegeleiding en kunnen wij je oefeningen meegeven voor thuis.

Vind jij het tijd om nu eens echt te werken aan jouw (sportieve) doelstellingen, neem dan contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een gratis introductie.

Sportcentrum Coach
Willemstraat 3a, Beek en Donk
www.sportcentrum.coach
Tel. 0492-468768
info@sportcentrum.coach

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>