Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 05d71d
Foto:
Algemeen

Slagerij Brouwers 'Regiokampioen Worstmakerij 2019'

  Zakelijk

Beek en Donk - Slagerij Brouwers is aangesloten bij De Gildeslager; een collectief van ambachtelijke slagers. Regelmatig komen de slagers samen om inspiratie op te doen en specifieke vakkennis te delen. Jaarlijks reikt De Gildeslager prijzen uit aan de best presterende leden. Tijdens de jaarbijeenkomst van maandag 21 januari is slagerij Brouwers bekroond tot 'Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019'.

Gedurende 2018 hebben bij alle leden van De Gildeslager onverwachte keuringen plaatsgevonden, waarbij de zorgvuldig gekozen vakjury diverse producten zoals vleeswaren, worsten en maaltijden beoordeelde op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd. Begin december heeft de jury de 14 genomineerden voor 2019 bekendgemaakt. Tijdens de jaarbijeenkomst op 21 januari heeft slagerij Brouwers de felbegeerde titel 'Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019' binnengesleept. Bovendien heeft slagerij Brouwers zo goed gescoord op het microbiologische deel dat zij ook de Hygiëneprijs heeft gewonnen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>