Afbeelding

Wat betekent het coronavirus voor Ondernemend Laarbeek?

Zakelijk TipLaarbeek.nl Coronavirus

Laarbeek - De uitbraak van het coronavirus heeft impact op onze maatschappij. Naast de zorgen om gezondheid voor gezin, personeel, klanten, leveranciers en natuurlijk jezelf zijn er mogelijk ook de zorgen voor je eigen onderneming door de diverse maatregelen die er genomen zijn om de uitbraak aan banden te leggen. 

Middels een gezamenlijk initiatief van Laarbeekse ondernemerscollectieven en de gemeente Laarbeek is een raadpleging (onderzoek) opgesteld, waarmee zij inzichtelijk willen maken wat de impact van de corona-uitbraak is voor ondernemers Laarbeek. Ook willen ze bekijken of er een manier is waarop binnen Laarbeek elkaars behoefte aan steun en informatie geïnventariseerd en ingevuld kan worden.

De raadpleging kan anoniem ingevuld worden, maar heb je als ondernemer behoefte aan concrete maatregelen of wil je hulp bieden dan vragen de initiatiefnemers je om naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen. “We zouden het heel fijn vinden als je binnen een week reageert op deze vragenlijst, zodat we een actuele, duidelijke raadpleging hebben.”

De initiatiefnemers willen iedereen alvast hartelijk danken voor het invullen van deze raadpleging. Bij vragen en/of opmerkingen kan er ook direct een e-mail gestuurd worden naar info@vierlaarbeek.nl. Dan wordt er contact opgenomen.

Deelnemen aan deze raadpleging kan hier.

Deze peiling is een gezamenlijk initiatief van: Centramanagement Laarbeek, Parkmanagement Laarbeek, Stichting Buitengebied Laarbeek, ZLTO, LIMO, Ondernemersclub VIER en Gemeente Laarbeek en wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Laarbeek.