Houtbouw Aarle-Rixtel heeft een veiligheidsscherm geplaatst in het kantoor van GoedeMorgen Media
Houtbouw Aarle-Rixtel heeft een veiligheidsscherm geplaatst in het kantoor van GoedeMorgen Media

Kantoor GoedeMorgen Media weer (beperkt) open

Zakelijk

Beek en Donk – Vanaf dinsdag 12 mei is het kantoor van GoedeMorgen Media weer open voor bezoek. Om te starten iedere werkdag van 08.30 tot 12.00 uur. Er zijn veiligheidsmaatregelen getroffen, zodat het kantoor veilig betreden kan worden. GoedeMorgen Media is onder andere de uitgever van DeMooiLaarbeekKrant.

Met het oog op de 1,5-meter afstandsmaatschappij en het opengaan van scholen, sportclubs en een aantal ondernemingen, heeft GoedeMorgen Media besloten om het kantoor weer te openen. “Er komen bij ons altijd veel mensen binnenlopen voor diverse zaken, van bezorging van de krant en gevonden voorwerpen tot het plaatsen van advertenties of het doorgeven van nieuws. We hebben een maatschappelijke functie en altijd gefungeerd als een soort ‘koffiehuis’”, legt mede-eigenaar Karel van Deurzen uit. “We hebben een veiligheidsscherm laten plaatsen bij de balie, zodat mensen geen risico lopen als ze bij ons naar binnen gaan. Ook is er desinfectie bij de balie aanwezig.”

Voorwaarden
GoedeMorgen Media werd net als vele andere bedrijven hard geraakt door de crisis. Karel: “We proberen waar kan het werk weer op te pakken en hopen – met de versoepeling van de maatregelen en het indammen van het virus – dat de lokale economie weer langzaamaan op gang komt. We vinden het belangrijk dat we er zijn voor de inwoners.” Even koffie gaan drinken bij GoedeMorgen Media is echter niet de bedoeling. “Fysieke overleggen doen we alleen op afspraak. Daarnaast hanteren we de regel dat er maximaal 1 persoon bij de balie mag staan. We vragen alleen langs te komen als het niet anders gaat. Indien het niet nodig is, vinden we het fijner als je even belt of mailt.”

Openingstijden
De openingstijden zijn voorlopig vastgesteld op 08.30 tot 12.00 uur. Zodra het weer mogelijk is, zullen deze tijden verruimd gaan worden. GoedeMorgen Media vind je aan het Heuvelplein 3 in Beek en Donk. Nieuws kan aangeleverd worden via redactie@mooilaarbeek.nl. Voor overige vragen en/of zaken kan gemaild worden naar info@mooilaarbeek.nl. Telefonisch is het kantoor bereikbaar via 0492-832182.