Peter van der Helm in de tatoeageshop van 8.6
Peter van der Helm in de tatoeageshop van 8.6 Foto: Mark Barten

Tatoeage zetten op unieke ‘8.6 locatie’ in brouwerij

Zakelijk advertorial

Lieshout - Een metershoge wolf staart je vanaf de achtermuur doordringend aan. De zijmuren zijn voorzien van geweldige graffiti. De pilaren ogen ruw. Muziek schalt uit de boxen. Bij de bar alleen 8.6. De eerste aanblik is of je in een jaren verlaten fabriekshal staat. De ruige, rauwe look geeft je direct de juiste ‘vibe’ waar je bent: een tatoeageshop.

‘Intense by nature’ is de handtekening van 8.6. En dat overweldigende gevoel raakt je als je de ruimte in stapt. Dat is het mooie: de tatoeageshop zit gewoon boven de oude bottelarij op het terrein van Swinkels Family Brewers in Lieshout. Een unicum. Het is de enige brouwerij die een eigen tatoeageshop heeft. Een plek waar de passie voor graffiti, tattoos én 8.6 wordt samengebracht. “Die wereld willen we claimen en verder uitbreiden”, vertelt Laurie Driesen, marketeer van 8.6.

"Dat is in totaal een werk van zo’n 30 uur. 
Erg gaaf"

8.6 en de wolf
8.6 bestaat al tientallen jaren, geïntroduceerd in de jaren 80. In Nederland nog niet zo heel bekend, in landen als Frankrijk, Italië en Spanje enorm populair. 8.6 is al jaren sponsor van verschillende tattoo events en conventies, waaronder de Paris Tattoo Convention. Sinds een half jaar draait het bij 8.6 om ‘Intense by Nature’. Daarbij ook een nieuw logo en merk-icoon: de wolf. Om nog meer het juiste gevoel te benaderen werd contact gelegd met Peter van der Helm, eigenaar van tattoo- en graffitishop Walls and Skin. De Rotterdammer is een grote speler in de tattoowereld. “Dit is echt supertof, geweldig deze samenwerking. Het is mooi dat 8.6 de tattoo- en graffitiwereld ondersteunt.”

Een beleving
Mensen meenemen in de ‘experience’ van Bavaria 8.6 Intense by Nature. Dat is wat Laurie en Peter graag willen. “Stoer dat 8.6 dit zelf opgebouwd heeft. Het is echt heel bijzonder. En dat maakt dan ook onderdeel uit van de hele beleving als je hier komt”, zegt Van der Helm trots. Iedereen is in de ‘8.6 tattoeagezaak’ welkom. Op de tattoeagestoel voor hem ligt Jan. Ontbloot bovenlijf. Op zijn rug de contouren van de 8.6-wolf. Uit de hand getekend door Peter. “Dat is in totaal een werk van zo’n 30 uur. Erg gaaf. Maar we zetten hier alle tatoeages, hoor. Groot en klein. Je kunt voor alles bij ons terecht.”

Meer informatie en/of contact
Iedereen is welkom om in de 8.6 tatoeageshop een tattoo te laten zetten. Heb je interesse, maak dan een afspraak via www.wallsandskin.com/tattoo-shop-bavarialieshout/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding