Archieffoto van een Open Coffee
Archieffoto van een Open Coffee

Netwerken bij Open Coffee GBL

Zakelijk

Aarle-Rixtel - Na de vakanties wordt er weer genetwerkt bij de Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek. Op 8 september zijn onderneemsters v/m welkom bij Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel.

Bewustzijncoach Kitty Geboers staat dan stil bij de remmingen die iedereen van tijd tot tijd wel eens ondervindt. Kitty stelt haar cliënten in staat verloren positieve gevoelens terug te halen. Vanuit haar Zelfbewustzijn Academie www.zbza.nl leert Kitty mensen niet hoe om te gaan met de gevolgen, maar helpt hen om bij de kern te komen.

Niet zweverig
Een leven leiden, vrij van pijn, is nooit een keuze. Wie geconfronteerd wordt met verlammende factoren, krijgt vaak allerlei 13 per dozijn tips (zoek een hobby, ontspan) die niets veranderen. Kitty pakt de oorzaak aan en zorgt dat je de regie over je leven weer in handen krijgt.

Aanmelden is Corona-verplicht
Kitty’s verhaal is natuurlijk interessant, maar met elkaar 1,5 op 1,5 netwerken is nog veel belangwekkender. Op deze gratis bijeenkomst kan dat. Vanwege Corona is aanmelden wel verplicht. Dat kan via de agenda van www.opencoffeegbl.nl.

Oktober
Op 13 oktober gaat deze club op excursie naar Omroep Kontakt. Houd het nieuws in de gaten. Wie nu al meer weten, belt 06-53362942.