Shirley van Osch van Shivofit (midden) neemt de praktijk van Joke Kemps (links) en Marion Maas (rechts) over.
Shirley van Osch van Shivofit (midden) neemt de praktijk van Joke Kemps (links) en Marion Maas (rechts) over.

Fysiotherapie Kemps & Maas wordt Shivofit Fysiotherapie

Zakelijk advertorial

Lieshout/Mariahout - Na meer dan 35 jaar werkzaam te zijn geweest in Lieshout en 10 jaar in Mariahout wordt de praktijk Kemps & Maas overgedragen aan Shirley van Osch-Cuppen, van Fysiotherapiepraktijk Shivofit.

Per 1 januari 2021 neemt Shirley de locatie in Mariahout, Oranjeplein 1, over. Naast een persoonlijke aanpak was het voor Joke en Marion van belang dat de fysiotherapeutische zorg wordt behouden in Mariahout. De locatie aan de Dorpsstraat 22a in Lieshout zal de deuren sluiten. De fysiotherapeutische behandelingen in Lieshout worden voortgezet op de locatie van Shivofit aan de Papenhoef 21A te Lieshout.

Het voelt dubbel om afscheid te nemen maar Joke en Marion beseffen dat dit altijd moeilijk zal blijven. De praktijk voelt als hun kindje en is dus lastig om los te laten. Ze hebben het vak fysiotherapie zien veranderen in de loop der jaren maar hebben altijd met plezier gewerkt en veel mensen kunnen helpen met het overwinnen van hun klachten. Daar zijn ze trots op.

Shirley van Osch is sinds 2005 fysiotherapeute en heeft sinds 2017 een praktijk aan de Papenhoef 21A te Lieshout en zal deze nu verder uitbreiden naar Mariahout. Shivofit Fysiotherapie kenmerkt zich door niet alleen te kijken naar de symptomen van de klachten maar onderzoekt de oorzaken en pakt deze aan door de juiste bewegingspatronen aan te leren.

Voor Joke Kemps zal een nieuwe fase aanbreken waarin zij zich kan richten op andere activiteiten in het leven. Om de overgang soepel te laten verlopen zal Marion Maas het team van Shivofit tot december 2021 nog ondersteunen en versterken. Linsey Verbaarschot gaat, parttime, deel uitmaken van het team van Shivofit. Oefentherapeute Corien Habraken, van ‘Natuurlijk Bewegen’, blijft in Mariahout gevestigd. Marielle Wielders, Wilma Adams en Laurens Helmes gaan elders hun werkzaamheden voortzetten en nemen dus afscheid.

Joke en Marion danken u voor het gestelde vertrouwen in hen en vinden het jammer dat door Covid-19 ze u de hand niet kunnen schudden. Misschien ziet u ze nog eens in de wandelgangen. Joke en Marion wensen Shirley een succesvolle voortzetting van de praktijk.