Vlnr. Jasper, Martijn en Sander
Vlnr. Jasper, Martijn en Sander

Jonge Mariahoutse ondernemers met een bijzonder verhaal

Zakelijk advertorial

Mariahout - Jasper van den Wildenberg en de broers Sander en Martijn van de Rijt timmeren al een tijdje aan de weg met hun bedrijf ‘Side to Side’. De drie jonge ondernemers uit Mariahout hebben één missie: duurzame producten ontwikkelen en daarmee mensen gelukkig maken. Onlangs hebben zij nieuwe handgemaakte bamboe onderzetters uitgebracht. In samenwerking met TRIA Fietsen hebben ze op een bijzondere wijze gebruikte fietsbanden in dit product verwerkt. De fietsbanden belanden hierdoor niet in de afvalbak, maar krijgen een tweede leven. Met een brandstempel worden de onderzetters voorzien van een standaard of gepersonaliseerde opdruk, zoals logo’s.

Wat willen jullie bereiken met Side to Side?
“Ons doel is om een positieve impact te hebben op de wereld. Dit doen we door duurzame en unieke interieurproducten aan te bieden. We hebben zelf ervaring op het gebied van productontwerp en -ontwikkeling. Grotendeels produceren we in onze eigen werkplaats, maar we werken ook samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven uit de buurt. Zo kunnen we snel schakelen en goede kwaliteit bieden aan onze klanten.”

Wie zijn jullie klanten?
“Wij hebben zowel particuliere als zakelijke klanten. Zij vinden het vaak belangrijk om bewuste keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast houden ze ook van moderne vormgeving. Zeker in deze tijd willen de mensen het thuis gezellig maken en samen genieten. Naast ons standaard assortiment leveren wij ook maatwerk, hier maken bedrijven gebruik van voor bijvoorbeeld gepersonaliseerde relatiegeschenken.”

“Ons doel is om een positieve impact
te hebben op de wereld”

Waar zijn jullie producten verkrijgbaar?
“Alle standaard verkrijgbare producten, zoals de nieuwe onderzetters voor koffie, thee, bier en wijn, staan in onze vernieuwde webshop: www.sidetoside.nl.Ook kun je hier terecht voor meer informatie over ons bedrijf en de producten. Voor maatwerk en vrijblijvend advies kun je natuurlijk contact met ons opnemen via info@sidetoside.nl

Wat kunnen we in 2021 van Side to Side verwachten?
“We zijn hard aan het werk om nieuwe producten te ontwikkelen en ons assortiment uit te breiden. Daarnaast willen we dat mensen bekend worden met ons verhaal. We hopen dat we zoveel mogelijk mensen een goed gevoel kunnen geven met onze producten. Uiteraard gaan we door waar we gebleven zijn. Namelijk; unieke interieurproducten ontwikkelen die we duurzaam en lokaal produceren.”

Drink jij binnenkort ook een lekker speciaal biertje op een van onze duurzame onderzetters?

De bamboe onderzetters van Side to Side
Afbeelding