Marie-José Smits
Marie-José Smits Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… Manders Woonsfeer

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Manders Woonsfeer is sinds jaar en dag een begrip in Beek en Donk en omstreken op het gebied van interieurinrichting. Sinds 2016 is Marie-José Smits de enthousiaste en gedreven eigenaresse. De winkel heeft door de tijd heen een grote metamorfose ondergaan. De website kon daarom niet achterblijven; GoedeMorgen Media zorgde voor een frisse, nieuwe look.

Familiebedrijf
Manders Woonsfeer is een familiebedrijf uit 1933. Het leveren van puur vakmanschap in eigen beheer is wat Manders nog steeds kenmerkt. Na drie generaties Manders heeft Marie-José Smits in 2016 het stokje overgenomen, nadat ze 14 jaar met veel plezier werkzaam was geweest voor de familie. Een grote wens van haar - een eigen zaak starten - ging daarmee in vervulling. Inmiddels zit ze bijna veertig jaar in het vak. Haar kennis en kunde én haar passie voor het vak stralen door in de hele zaak en in de manier van werken.

“Bezoek ons gerust alvast 
een keertje online”

Een wondere wereld
De winkel heeft door de tijd heen een grote metamorfose ondergaan. Als je nu binnenloopt, waan je je in een warme, wondere wereld vol kleur en sfeer. Samen met haar man Joan en een vast team van medewerkers adviseert ze elke dag vol passie haar klanten: “Het verveelt nooit! Het feit dat je écht mee mag kijken in de leefomgeving van klanten blijft heel bijzonder en intiem.”

Nieuwe website: www.manderswoonsfeer.nl 
Vanaf deze week is de nieuwe website in de lucht. “De informatie op de website is helemaal up to date en biedt een goed overzicht van wat wij te bieden hebben”, aldus Marie-José. “In verband met Corona zijn wij helaas voorlopig gesloten, maar wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen. En in de tussentijd? Bezoek ons gerust alvast een keertje online zou ik zeggen!”

Manders Woonsfeer • Kapelstraat 38 • Beek en Donk • 0492-463233