Dirk-Jan van den Hurk
Dirk-Jan van den Hurk Foto: Joost Duppen

In gesprek met… Dirk-Jan van den Hurk Interieurs

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Elk interieur start met een idee. Hoe klein dat idee ook is in je hoofd, Dirk-Jan van den Hurk weet hier als geen ander raad mee. Hij maakt op ambachtelijke wijze van de mooiste dromen werkelijkheid. Al ruim twintig jaar is Dirk-Jan met zijn eigen meubelmakerij gevestigd aan de Haverkamp in Beek en Donk. 

Dirk-Jan, wie kan bij jou terecht en waarvoor?
“Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij mij terecht op interieurgebied voor keukens, zakelijke interieurs, en suites, badmeubels, slaapkamers, meubels, lambrisering, radiatorombouw en renovatie. Maar als mensen bijvoorbeeld een nieuw onderstel voor hun eetkamertafel willen, zijn ze hier ook aan het goede adres. Ik vervaardig alles in eigen beheer (inclusief eigen spuiterij) en maak gebruik van diverse materialen zoals massief hout, plaatmateriaal, diverse soorten glas, metaal, kunststof en beton. Alles is mogelijk.”

Hoe ga je te werk?
Dirk-Jan: “Een klant heeft vaak al een idee. Dit idee vormt het vertrekpunt hier op de tekentafel. Samen met een klant maak ik de reis van idee tot aan eindproduct. Vaak ga ik ook ter plaatse kijken om een nóg beter idee te krijgen van de wens van een klant. Als ik alles goed in beeld heb, stel ik vrijblijvend een offerte op.”

“Mensen blij maken, 
verveelt nooit!”

Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen te bespeuren Dirk-Jan?
“Wat je tegenwoordig ziet, is dat mensen behoefte hebben om zelf te klussen. Ze zijn op zoek naar de juiste materialen en komen dan hier terecht. Ik kan massief hout of plaatmateriaal in allerlei designs (bijvoorbeeld marmer of hout) op maat zagen en afbanden, zodat het kant en klaar kan worden opgehaald, net als scharnieren, la-lopers en lades op maat.”

Je zit al drieëndertig jaar in het vak. Wat maakt dit werk voor jou zo de moeite waard?
“Ik hou van het persoonlijke contact met klanten en ik geloof ook in de kracht ervan. Klanten zien en spreken alleen mij en dat werkt. Ik werk binnen een straal van 25 kilometer en positieve mond-tot-mondreclame doet veel. Ik zie vaak dat klanten waarvoor ik ooit iets heb mogen maken jaren later bij me terugkomen. En ja, eerlijk is eerlijk; het blijft een hele mooie uitdaging om het idee van een klant te combineren met mijn kennis en kunde en mensen te verrassen, verbazen of zelfs te ontroeren met het eindresultaat. Mensen blij maken, verveelt nooit!”

Heb jij een interieurvraag- of idee en wil je graag professioneel en betrouwbaar advies? Neem dan gerust contact op met Dirk-Jan via 0492-465640 of 06-54940464 of mail naar info@vandenhurkinterieurs.nl

Afbeelding