Afbeelding

Een nieuwe auto nodig? Kies voor deze modellen!

Zakelijk advertorial

Het is elk jaar een komen en gaan van auto’s. Zo worden nieuwe ontwerpen door merken toegevoegd aan de productie, terwijl andere oude modellen juist uit het assortiment verdwijnen. Daardoor verandert het straatbeeld ook constant op het gebied van auto’s. Mogelijk ben jij op het moment ook toe aan een nieuwe auto. Het kan dan best lastig zijn om een nieuw exemplaar aan te schaffen doordat er zoveel opties zijn. Gelukkig zal dit artikel helpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Vergeet dan natuurlijk niet het auto verzekeren, want daar moet je wel rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe vierwieler. Een nieuwe autoverzekering afsluiten is dan namelijk direct slim om te doen. 

Audi Q5
Ben je op zoek naar een compacte SUV die veel luxe uitstraalt? De Audi Q5 is dan zeker een model om mee te nemen in je vergelijking. Deze auto hoort eigenlijk hoe dan ook op je radar te staan, puur al omdat het voertuig goed gebouwd is van zowel de binnen- als de buitenkant. Het heeft dan ook sterke veiligheidsclassificaties gekregen van hoge instanties. De infotainmenttechnologie in de Q5 behoort bovendien tot de beste in dit segment, wat ook bij andere modellen van Audi het geval is. Dit systeem is namelijk erg gebruiksvriendelijk, terwijl het ook nog eens rijk aan functies is. De Audi Q5 is bovendien standaard uitgerust met de Quattro vierwielaandrijving van het merk.

BMW X1
Luxe compacte SUV’s zijn op het moment onwijs populair, wat je ook kunt zien aan de Audi Q5. De BMW X1 valt daarnaast tevens in dit segment en is ook nog eens hartstikke populair. Dat is niet vreemd, want dit model wordt constant goed beoordeeld. De bestuurder die achter het stuur zit van de X1 zal kunnen genieten van een sportief rijgedrag en de capabele viercilindermotor, terwijl de laadruimte er ook zeker mag zijn. Hiermee kan het eenvoudig concurreren met de rivalen in dit segment. De X1 van BMW zal dan ook plezier combineren met gebruiksgemak, wat in principe een perfecte mix is. Dit zorgt er daarom voor dat dit model geschikt is voor dagelijkse chauffeurs, maar ook voor de weekendrijders.

Mercedes-Benz E-Klasse
Heb je het liefst een auto vol weelde? Je kunt dan zeker de Mercedes-Benz E-Klasse overwegen. Dit model is in 2021 opgefrist en krijgt een hoge score binnen de sedans, wat onder andere komt doordat het goed afgerond is. Daarnaast is dit voertuig ook nog eens uitgerust met een reeks aan voorzieningen. Zo heeft de E-Klasse een luxe cabine wat gemaakt is van eersteklas materialen, terwijl je hier bovendien allerlei functies vindt. Daarnaast biedt het ook vier krachtige motoropties, hierdoor is het in staat om snel te accelereren. Als je graag een sedan wilt kopen die niet te klein is maar ook niet te groot is dan is de Mercedes-Benz E-Klasse dus zeker een goede optie.

Toyota Sienna
Wil je juist graag een minibus kopen voor je gezin? De Toyota Sienna is dan zeker een onderzoekje waard. Dit jaar heeft dit model een volledig nieuw ontwerp gekregen van de producent. Het is bovendien alleen verkrijgbaar met een hybride aandrijflijn, wat ervoor zorgt dat het een uitstekend brandstofverbruik heeft. Met de Sienna kun je dus ook rekening houden met het milieu. Dit exemplaar van Toyota heeft bovendien een responsieve besturing, terwijl het voor een minibus ook zeker een goede handling heeft. Daarnaast mag de binnenkant van deze auto er zonder twijfel zijn. De Toyota Sienna heeft namelijk een luxe interieur waar veel ruimte is voor de passagiers. Daarnaast zit er ook genoeg ruimte in de kofferbak.